Nieuwe airconditioning nodig?​

Wij hebben een ruim aanbod met diverse airco’s. Zo hebben we bijvoorbeeld raamairco’s, vloerairco’s en plafondairco’s. Elke type airconditioning heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Bij ons vindt u alleen betaalbare airconditioning en dat voor een goede kwaliteit. Wij zullen het geheel installatie proces netjes voor u afhandelen.

Advies op maat

Bent u benieuwd welke airco het meest voldoet aan uw wensen en eisen? Laat u adviseren door één van onze specialisten. Zo weet u zeker dat u de geschikte airco in huis haalt. Bel ons gerust en we staan u zo spoedig mogelijk te woord, zodat u op korte termijn nog kunt genieten van een aangename binnentemperatuur.

Ventilatie

U wil ventilatie laten installeren? Wij zijn al onderweg! Bij CMO zijn we vertrouwd met alle mogelijke ventilatiesystemen en kunnen we deze zonder problemen installeren.

 

Een goed ventilatiesysteem staat garant voor een optimale luchtkwaliteit en luchtzuivering en is onmisbaar voor uw wooncomfort. Bij CMO zorgen we voor een gezonde leefomgeving door middel van performante ventilatie.

Onze professionele techniekers zorgen voor de installatie die voldoet aan alle normen en dit zowel in nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Daarbij maken we gebruik van de verschillende types ventilatiesystemen die mogelijk zijn. Een natuurlijke aan- en afvoer van lucht is mogelijk, maar ook een mechanische interventie kan nodig zijn.