Sainitair

Voor al uw sanitaire werken zijn we de geknipte partner. Van loodgieterij tot het plaatsen van sanitair in badkamers, toiletten, van waterleiding tot kraan: uw sanitaire werken en installaties zijn bij CMO in professionele handen.

Plaatsen van sanitaire installaties

Uw badkamer laten renoveren? Doen we, wij zorgen voor een piekfijne installatie van uw bad, wastafels, toilet, … Van A tot Z nemen we het realiseren van uw badkamer in handen. Het spreekt voor zich dat u ook uw sanitaire toestellen zeer betaalbaar bij ons kunt aanschaffen.

Wenst u nieuwe sanitair, sanitaire installaties of dienen er herstellingswerken uitgevoerd te worden aan uw sanitair? Zelfs 24/7 kunt u beroep doen op onze ondersteuning. Ongeacht de sanitaire werken, wij zorgen voor oplossingen, ook voor dringende problemen als een lek.

Aanleggen van waterleidingen

Geen sanitair water zonder waterleidingen. Bij CMO leggen we uw waterleidingen en zorgen we voor een vlotte aansluiting. Zo geniet u in geen tijd van water waar u dat wenst.

Wij zorgen trouwens niet alleen voor waterleidingen in huis, maar kunnen ook buiten voor u aan de slag. Zo beschikt u ook over water in de tuin of waar u ook maar wenst. Ideaal voor het bewateren van uw planten of om makkelijker te poetsen. Met onze ervaring in het aanleggen van waterleidingen denken we graag met u mee over de mogelijkheden.