CV-KETELS​

Bij CMO zijn we thuis in het installeren en in het periodiek onderhouden van verschillende merken cv-ketels. Zo geniet u steeds van de optimale warmte!

Plaatsen van CV-ketels

Herstellen van bestaande CV-ketels

Onderhoud van CV-ketels

Plaatsen van cv-ketels

De aankoop van een centrale verwarmingsketel of cv-ketel is geen kleine beslissing. Bij CMO werken we met toonaangevende merken tegen een betaalbaar prijskaartje. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw cv-ketel en zorgen voor een perfecte plaatsing van de ketel, ongeacht het type. 

In veel gevallen loont het om een oude cv-ketel te vervangen. Nieuwe generatie cv-ketels zijn namelijk een stuk energiezuiniger waardoor u aardig wat bespaart op uw energierekening.

Herstellen van bestaande cv-ketels

Weigert uw cv-ketel? We zijn al onderweg. We hebben zelfs een 24/7-service voor dringende herstellingen. Zo herstellen we uw bestaande cv-installatie en vervangen eventueel defecte onderdelen.

Onderhoud van cv-ketels

Ook voor het jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel komen we graag ter plaatse. Onze cv-installateurs houden uw cv-ketel in topconditie en voorkomen dat er problemen optreden. Hierdoor geniet u langer van uw ketel en komt u niet voor verrassingen te staan

Regelmatig onderhoud van uw CV-ketel voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw cv-ketel. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.